Pozsonyban továbbra is dübörög a ház!

Nemzetközi Póker Versenyek | olvasási idő
2023. december 27.
A Banco kaszinóban az ünnepek alatt sem áll meg az élet és 2024-ben még nagyobb sebességre kapcsolnak.

Pozsony az utóbbi években igazi regionális központtá nőtt az élő póker tekintetében, a térségben egy helység sem kínál olyan akciódús naptárat, mint a Banco kaszinó. Minden hónapban több százezres díjalapokat osztanak ki a kaszinóba látogató játékosok közt.

A belváros szívében elhelyezkedő létesítmény igazi nemzetközi szigetté nőtte ki magát, Európa szinte minden országából, de még a kontinensen túlról is rendszeresen érkeznek játékosok csoportjai, hogy szerencsét próbáljanak - akár a versenyeken, akár a cash game asztalok mellett.

A Banco két ünnep közt is több tornát kínál, ráadásul vélhetően szignifikánsan kisebb mezőnyön kell keresztül verekedniük magukat a nevezőknek, mint a legforgalmasabb időszakokban.

 

Most pénteken, azaz december 29-én a €75 Fifteen Grand event lesz terítéken, amelyre €15.000-t garantálnak és 50 ezres kezdőstackből gazdálkodhatunk.

Szombaton, tehát december 30-án pedig €100-ba kerül majd a nevezés a €30.000 GTD Winter Classicra, szintén 50 ezres kezdőstack mellett.

Az előbbi verseny 25, míg az utóbbi 30 perces vakszintekkel fut majd.

A 2024-es év is teli s tele lesz masszív versenyekkel, az év első két hónapjában négy nagy esemény zajlik majd, amelyeken összesen €1.250.000 garantált nyereményekért pókerezhetünk!

Az első nagy esemény a január 8-15. közt zajló Scandinavian Open Poker Championship lesz, itt €250 ezres díjalapot biztosítanak a szervezők.

Ezt követi az EA Poker Tour, ahol január 21 és 28. közt €350.000 kerül kiosztásra.

Február első nagy eventje a Banco Casino Masters lesz, az 5 és 12. közt futó verseny díjalapja €250.000.

A Winter Polish Poker Cup pedig február 26-án startol, itt €400.000 összdíjazás várható.

Ahogy az utóbbi években megszokhattuk Pozsonyba jövőre is érdemes lesz kilátogatni, mert hétről hétre masszív score-okkal gazdagodhatunk.

Kapcsolódó cikkek

0 hozzászólás