Ez történt 2023-ban (9. rész)

Egyéb | olvasási idő
2024. január 04.
Év végi visszatekintésünk kilencedik részében szeptember Akadémiás cikkeiből válogattunk. Kozma Dávid, kZhh, boerni21 és ShipTheFliip is hat számjegyű nyereménnyel jelentkezett.
Németh András egy este alatt három PLO tornát nyert szeptemberben. Erre a teljesítményre külföldi pókeroldalak is felfigyeltek. Megnyerte a WSOP High Rollers: $2.100 PLO High Rollert, a WSOP Online: $320 PLO Bounty Kinget és a WSOP Online: $215 PLO Bounty Big Game-et.

GGPoker - Németh András egy este alatt három PLO tornát nyert

Kozma Dávid lett a WPT Prime Liechtenstein bajnoka. Dávid ugyan hátrányból indította a heads-up párbajt, de egy duplázással előnybe került, és végül ő szerezte meg a $253.399-os fődíjat.


Kozma Dávid a WPT Prime Liechtenstein bajnoka!

A PókerAkadémia streamere, 3nduranc3, a legkisebb tétről jutott el a midstakes cash game játékokig, rövid idő alatt, napjaink mezőnyében. Mindezt család és munka mellett. Hogyan volt erre képes? Erről beszélgettünk vele a szeptemberi PókerAkadémia podcastban.

Pókeres önképzés a babakocsi tologatása közben - 3nduranc3-szel beszélgettünk

Remekeltek a magyarok a PokerStars legnagyobb éves online bajnokságán, a World Championship of Online Pokeren (WCOOP). KZhh, boerni21 és ShipTheFliip is hat számjegyű nyereménynek örülhetett a szeptemberi eventeken.


KZhh, boerni21, ShipTheFliip - hat számjegyű magyar nyeremények a WCOOP-on!




Kapcsolódó cikkek

0 hozzászólás