A WPN visszavonta a $100.000-os Bot Challenge-et

Nemzetközi póker hírek | olvasási idő
2024. január 08.
Mint közleményükben írták, bár jó szándék vezérelte a hálózatot, fel kellett ismerniük, nem volt szerencsés arra ösztönözni a játékosokat, hogy csaljanak a hálózatban pókerező más játékosok ellen.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a fehérorosz pókerprofi, Andrei "I am Bobbie" Streltsou azzal vádolta a WPN-t a 2+2 fórumon, hogy a hálózat nem lép fel egy botfarm ellen, amely mintegy tíz millió dollár kárt okozott a játékosoknak az évek során.

A botrány kirobbanását követően a WPN közleményt adott ki. Ebben tagadták, hogy botok lennének az asztalaiknál, és $100.000-t ajánlottak annak, aki bizonyítja, hogy képes olyan botot futtatni, amelyet a biztonsági csapat nem tud detektálni.

A felajánlás után a hálózat még több kritikát kapott a játékosok részéről, és végül gyorsan visszavonta a Bot Challange-et.

Mint hivatalos közleményükben írták, jó szándék vezérelte a WPN-t a $100.000-os felajánlással. Elképzelésük szerint a Bot Challenge egyfajta tesztet jelentett volna a biztonsági csapatnak, és lehetőséget adott volna a biztonság fejlesztésére. Ugyanakkor felismerték, valóban nem volt szerencsés arra ösztönözni a játékosokat, programozókat, hogy csaljanak a hálózat más játékosai ellen. A hálózat elnézést kért a szerencsétlen felajánlás miatt.


A WPN a Bot Challenge visszavonásával sem nyerte el a játékosok tetszését, többen paródiának nevezték a hálózat kommunikációját.


Kapcsolódó cikkek

0 hozzászólás