Astro szériás Logitech gaming headset jön a felsőházba

A feketében és fehérben egyaránt készülő, dokkolóval árusított modell eszményi többplatformos használattal kecsegteti leendő gazdáit.

A Logitech egy gaming headsetről lebbentette fel a fátylat, ami az Astro A50 X névre hallgat, és egy időben kapcsolható Xbox Seris X és S-hez, PlayStation 5-höz, illetve PC vagy Mac gépekhez, hogy aztán a Playsync technológiának hála egyetlen gombnyomásra válthasson a hang- és képforrások között.


[+]

A Dolby Atmos plecsnivel jutalmazott, 363 grammos perifériát a 2,4 GHz-es Lightspeed rádió mellett Bluetooth egységgel is ellátták a tervezők, és 40 mm-es grafén sugárzói a 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak. A Windows Sonic Spatial, valamint PlayStation 5 3D Audióval barátságot ápoló megoldás gömb iránykarakterisztikájú, felhajtásra némuló (16 bit/48 kHz-es) mikrofonja a 60 és 20 000 Hz közti hangokkal tud elboldogulni, miközben a legfeljebb 24 órás energiatartalékokkal rendelkező akkumulátorát USB Type-C kábel segítségével vagy a mellékelt, állványként funkcionáló dokkolóval tölthetjük fel.


[+]

A fémszáras fejpánton vaskos párnázás, a fülpárnákon pedig szövethuzat feszül, és az előbb említett dokkolón három darab, 4K-s felbontást 120 Hz-cel, no meg variálható képfrissítési rátával támogató HDMI 2.1 passthrough port nyert elhelyezést 40 Gbps-os sávszélességgel, amelyekkel konzoljainkon elérhetővé válik a 24 bites audió. Egy széljegyzetet megér, hogy amíg az eszköz ezen pihen, a jel keresztülhalad rajta, ám amint leemeljük a helyéről, egyből megszólalnak a driverei, tovább fokozva ezzel a használati komfortot.


[+]

A tartozékként kapott ketyere frontján egy kis LED panel mutatja az akkumultor állapotát, továbbá azt, hogy a 2,4 GHz-es kapcsolatnak épp melyik üzemmódja (Xbox, PS5, PC) aktív. Mivel a Lightspeed, illetőleg a Bluetooth egyszerre is működhet, lehetőségünk van a hanghívásokat vagy zenéinket a játék hangkimenetével keverni, és a kezelőszervek a jobb oldali készülékházon találhatók meg.


[+]

A 15 méteres hatósugárral megáldott, 2 évre szóló garanciával 400 euróra taksált pakk szoftveres hátországát a G Hub és az iOS-es/androidos G Mobile applikáció biztosítja, ám egyelőre csak az előrendelés előtt szabad a pálya, ugyanis a tényleges megjelenési dátum valamikor a jövő év első felében lesz esedékes.

Előzmények

Hirdetés